Det selvfinansierende fællesskab i provinsen

Posted by on jan 3, 2020 in Uncategorized | No Comments

At bygge forretningsmodeller op omkring byfællesskaber i en selvfinansierende model – for nutidens ildsjæle og frivillige orker ikke puljer og der er efterspørgsel på interessebaserede oplevelser, som ikke kan finansieres kommunalt eller af fonde.

ProvinsMad tirsdag d. 23. januar 2020

Posted by on nov 11, 2019 in Uncategorized | 2 Comments

Åbent netværksmøde kl. 16:15-19:30 for planlæggere, erhvervskonsulenter, citychefer og andre byudviklere. Billetkøb her. Billetpris 175,- inkl. eftermiddagskage og aftensmad. Om netværksmødet ProvinsMad er netværksmødet for de nysgerrige, der lige som os, nørder med by- og hverdagslivet i de mindre provinsbyer. Handelsgaderne i provinsen optager os lige nu, fordi den kan noget helt særligt i lokallivet – […]

Den fællesejede lokaludvikling

Posted by on okt 31, 2019 in Uncategorized | No Comments

Lad være med at brokke dig over de tomme huse og lukkede butikker – spørg hellere, hvordan du kan blive medejer af dem. Et medejerskab af en fællesejet, demokratisk ledet virksomhed er en af nøglerne, når der skal generationsskiftes i detailhandlen, skabes liv i tomme huse eller etableres nye virksomheder i handelsgadens butikslokaler.

Upcycling af andelsbevægelsens arvesølv…

Posted by on okt 21, 2019 in Cases, Fællesejede virksomheder | No Comments

Demokratisk ledelse, samfundsinteresse og ligeværdigt medlemsskab ligger i fundamentet for fællesejede virksomheder. Der er helt sikkert også andre bevæggrunde i spil, og det optager os i SeTilSiden.