Marie Louise Hartvig Widding

ML_sorthvid_bydina_2017

Jeg er sociologisk byudvikler med en passion for at få ting til at ske. Jeg har solid erfaring med at håndtere  komplekse projekter, hvor mange interesser er i spil. 

Jeg kan skabe rammerne for samspillet mellem byens aktører, administration og politikere. Jeg faciliterer processerne og skaber rum for at ideer og muligheder skaber en merværdi

Jeg er uddannet sociolog i 2003 fra Københavns Universitet med en specialisering indenfor bysociologi og metode. I 2012 tog jeg en master i Strategisk Byplanlægning fra Arkitektskolen i København.

Fra 2003 til 2006 arbejdede jeg i Rådgivende Sociologer ApS med byudvikling, social kapital og organisationsudvikling. Fra 2006­ til 2015 har jeg været ansat i Gribskov Kommune med opgaver inden for strategisk byudvikling, samspil med kommunens interessenter, facilitering af politiske processer, evaluering og organisationsudvikling.

I 2015 startede jeg SeTilSiden for at kunne arbejde med dét jeg brænder for – udviklingen af  provinsbyer og landdistrikter sammen med byens aktører. Jeg er engageret i min egen provinsby. Lige nu er jeg med til at realisere ’Legender, Leg & Læring’ på Langedammen, som en del af Fredensborg Kommunes projekt ‘Den Grønne Slotsby’ og ved at opstarte fællesspisninger i byen under ‘FoodyFredensborg‘ ;o).

Læs mere om mig på LinkedIn

 

ADVISORY BOARD

Lars Kierkegaard

Marianne Bendixen

Lene Lange

Elsebeth Kirk Muff