Understøtter at initiativer skal kunne mere end én ting – for forandringer har ofte potentiale til mere. 

Der er et liv efter projektet og det kræver et tydelig fokus på skridtet fra plan til handling at skabe langtidsholdbare resultater.

Uanset om det er en helheds- eller udviklingsplan, et byggeprojekt, en strategi eller en politik, der ligger på arbejdsbordet, så styrer SetilSiden styrer projekter i mål med overholdelse af økonomi, kvalitet og tid – og et ledelsesmæssigt fokus på at skabe resultater, der lever videre når projektet er afsluttet.

Vi er metodestærke på både de klassiske projektdiscipliner og den tværgående procesfacilitering af samarbejde og involvering. Fra kommunalbestyrelse til byens aktører skal der sikres resultater, som alle er tilfredse med.

Løsningsmæssigt arbejder vi altid tværgående rent fagligt og i oversættelse fra behov til form. Hvor mange hensyn og ønsker kan mødes i én gennemtænkt løsning får vi erfaringsmæssigt mest fremtidsværdi.  


SeTilSiden proces- og projektleder…

Arten af projekter kan variere fra forprojekter på fysiske udviklingsprojekter i de offentlige eller bebyggede rum til eksekvering af udviklingsprojekter, der har til formål at skabe nye samarbejdsformer blandt lokale aktører eller mellem kommune og aktører

Vi arbejder også med byggeprojekter i den tidlige idéfase, hvor idéen er skabt, behovet erkendt men målet og midlerne ikke entydige – endnu. Vi kalder det for fase 0 og faciliterer en idémodning, skaber rammerne for involvering, projektorganisation og rammerne for projektdesignet, der kan holde hele vejen.


Eksempler på proces- og projektledelsesopgaver

Velfærd frem for mursten

Landsbyklyngen Landet Mellem Byerne

Multihuset i Skovlunde

Skolehaven som dynamo for lokale fælleskaber

Hellere Helsinge