Åbent netværksmøde kl. 16:15-19:30 for planlæggere, erhvervskonsulenter, citychefer og andre byudviklere.


Billetkøb her. Billetpris 175,- inkl. eftermiddagskage og aftensmad.


Om netværksmødet

ProvinsMad er netværksmødet for de nysgerrige, der lige som os, nørder med by- og hverdagslivet i de mindre provinsbyer. Handelsgaderne i provinsen optager os lige nu, fordi den kan noget helt særligt i lokallivet – og der skal nye forretningsmodeller til, for at de også eksisterer i fremtiden. 

Fredensborg i Nordsjælland har et par spændende bud på nye forretningsformer i handelsgaden – og tilmed et særlig godt bud på, hvilken rolle mad spiller i hverdagslivet. Oplev fællesbutikken, der giver liv til mange kvadratmeter, den fællesejede boghandel og hør om, hvordan de helt forskellige virksomheder nytænker detailhandel og byliv på samme tid. 

Dét er simpelthen konceptet i ProvinsMad. Et netværksmøde, hvor udvikling af bymidten og hverdagslivet i de mindre byer opleves og diskuteres over et par ægte cases og et måltid mad.


Program

16:15 Vi mødes i No. 16, Jernbanegade 16, 3480 Fredensborg

Det Lille Stormagasin nytænker både drift, udvalg og ejerskab i detailhandlen. 

Fællesskabet spiller en stor rolle i ejerkredsen, for butikkens opbygning og for kunderne, der bruger butikken som mødested. Vi får kaffe & kage fra lokale leverandører

FredensborgFordi. Danmarks første andelsboghandel.

1. januar overtog andelsselskabet FredensborgFordi boghandleren i Fredensborg, der stod for lukning pga generationsskifte indtil en ny forretningsmodel blev realiseret og boghandlen fik over 770 nye ejere. FredensborgFordi er et andelsselskab med mål om at overskuddet fra virksomheden først og fremmest skal gå til at igangsætte nye butikker, samtidig med at en mindre del går til og til udvikling af aktiviteter i byens liv. 

Aftensmad på Madkollektivet Naboskaber

Netværk og aftensmad på Madkollektivet Naboskaber, som er provinsens bedste byd på et ny lokalt spisested, der låner fra traditionerne i både folkekøkken, restaurant og et moderne forsamlingshus. 

19:30 Afslutning

Billet

Køb din billet på Billetto

Leave a Reply